Ha belépésnél problémád van akkor a consolba írd be a: /cl_maxpackets 100 illetve a /rate 25000 parancsokat!!!


Pub módban használj Auto-Balance-ot (automatikus csapat választás)
Tilos a TK=team killer (csapattárs sebzése, megölése)
Tilos az SK=spawn killer (újraéledők sebzése, megölése)


SK: a 2 csapat halott tagjai 30 mp-ként (Reinforcement jelöl) újraélednek a pályán egymástól távol eső, de fix ponton. Az újraéledő játékosok 6 mp-ig mindenek feletti védelmet élveznek, meglőni illetve megölni őket tilos!!!, ez az idő biztosítja nekik az újraéledő terület elhagyását, megakadályozván, hogy újraéledéskor meghalljanak.

Tilos 2 bombát vinni! Megkell várni az 1. bomba robbanását.Figyelmeztetés után ha nem dobja el az illető a bombát(F hosszan tartva)akkor kicket kap.

Kivétel: 1. Ha már letelt az idő, vagy kevesebb mint 20 sec van hátra és akkor teszitek le az 1. bombát, akkor lehet vinni/tenni a másikat.

2. Ha már csak 1 célpontot kell felrobbantani és maradt még 2 bombátok lehet vinni mindkettőt.(hasznos ha leszedik és közel vagytok a területhez)Tilos bármiféle cheat használata! Azonnali kidobást von maga után!
Ha valakinél csalásra utaló gyanús jelek sokaságát észlelsz (ne feledd véletlenek vannak) jelezd egyszer egy adminnak, akinek kötelessége, és dolga annak utána nézni, valamint intézkedni az ügyben.


Folyamatos méltatlankodásoddal nem fogsz semmit elérni, csak másokat magadra haragítani. Ha sérelmed megválaszolatlan a szerveren, akkor a fórumon írd meg panaszod, az ahhoz illő topicban.


Tilos a káromkodás, rosszindulatú beszólás és fenyegetés!
Ha megbeszélni valód van valakivel  szerveren kívül tedd!

 

 

FOGADD EL,HOGY NEM EGYEDÜL JÁTSZOL, AZ EMBEREK KÜLÖNBÖZŐEK, MÁS ÉS MÁS JÁTÉKSTÍLUSSAL!
ATTÓL MÉG,HOGY VALAKI JOBB NEM JELENTI AZT HOGY CSALÓ! HA VALAKI ROSSZABB, AKKOR MEG NEM LEHET MINDENKI OLYAN PROFI MINT TE.

Oldalmenü
Naptár